Pullman Berlin Schweizerhof

Ett modernt hotell med alla bekvämligheter

boka hotell i BerlinMitt emot Berlins Zoo ligger hotell Pullman Schweizerhof, perfekt för allt från businessresenärer till semesterfirare. Hotellet är modernt, ljust och inrett med största precision för att tilltala gästernas tycke och smak. Inom hotellet finns både restauranger och ett wellnesscenter, en swimmingpool och ett gym, samt gott o utrymme för konferenser och andra evenemang. Den som besöker Berlin och av någon anledning inte orkar sig ut i staden, klarar sig bra på allt som erbjuds inom hotellets väggar.

hotell berlinPå Pullman Schweizerhof finns hela 383 rum och alla är inredda i tjusig, modern stil i en färgskala som går i svart vitt och olika naturfärger som brunt och grönt. Rummen är ljusa och utrustade med de skönaste av sängar, gratis internet, TV, luftkonditionering och minibar. I badrummen finner man ett badkar, hårfön och förstoringsspegel.

Via rumsservicen får man möjlighet att dygnet runt beställa drycker och varma snacks utan att ens behöva lämna rummet, annars kan man ta sig ner till restaurang Xxenia för en Medelhavsinspirerad måltid. Är man mest sugen på något att dricka så erbjuder hotellets 9:00 PM bar varma, kalla, alkoholhaltiga och alkoholfria drycker mellan kl. 11.00 och 02.00.

Klicka här för att se mer hotell i Berlin.