H2 Hotel Berlin-Alexanderplatz

Innovativt hotell i hjärtat av Berlin

boka hotell i BerlinHotell H2 Berlin ligger på centrala Alexanderplatz i hjärtat av staden, och erbjuder 288 rum inredda i modern och innovativ stil. Den banbrytande designen i de ljusa rummen tummar inte på funktionalitet utan är istället intressant bland annat just för den balans mellan estetik och funktionalitet som den står för. Alla rum är utrustade med bekvämligheter som A/C, Wi-Fi, golvvärme och TV, och i badrummen finns en exklusiv regnskogsdusch och hårfön.

Med sitt ypperliga läge mitt i Berlin ligger de flesta viktiga sevärdheterna inom kort avstånd. Skulle något av det man vill uppleva under sin vistelse ligga längre bort så har man stadens viktigaste knutpunkter inom lokaltrafiken precis utanför dörren.

I H2:s hubb finner du allt du behöver

boka hotell i BerlinH2:s hubbfilosofi går ut på att erbjuda allt en resenär behöver samlat innanför hotellets dörrar. Här finns en bistro, en restaurang, en shop som håller öppet dygnet runt, reception och ett skönt loungeområde där man kan koppla av en stund som en övergång mellan storstadstumultet och friden som råder innanför ens egna stängda dörrar.

Klicka här för att se mer hotell i Berlin.