Eurostars Berlin

Ett centralt, modernt och fräscht hotell i hjärtat av Berlin

boka hotell i BerlinEurostars Berlin är ett stort hotellkomplex med 221 rum och över 600 kvadratmeter särskilt avsedda för olika typer av evenemang. Det är ett utpräglat affärshotell i hjärtat av Berlin.

hotell berlinArkitekturen är spektakulär med sin fascinerande glasfasad och inredningen inte mindre imponerande med det allra modernaste inom kontemporär inredning. Färgskalan på Eurostars går i jordiga toner, från vitt till beige och vidare till mörkbrunt. Detta bryts av med naturligt träfärgade möbler, alla vilka givetvis är av högsta kvalitet. Tack vare byggnadens glasstruktur badar hela hotellet i dagsljus vilket ger ökad rymd och positiv energi.

Alla rum är utrustade med satellit-TV, värdeskåp, minibar, gratis Wi-Fi, A/C, en bekväm arbetshörna, kaffemaskin och telefon. I badrummen finner man bekvämligheter som hårfön, badrock och högkvalitativa toalettprodukter.

Den moderne resenären vill ha möjlighet att upprätthålla sitt träningsprogram även på resande fot, vilket är enkelt gjort i hotellets fitnesscenter.  Här finns också en uppvärmd pool, för den som gärna startar eller avslutar dagen med en liten simtur.

I Eurostars restaurang serveras internationell mat med inspiration från Medelhavet. Restaurangens eleganta inredning känns minst lika lyxig och glamourös som resten av detta fantastiska hotell.

Klicka här för att se mer hotell i Berlin.